RECENSIES

MOOIE VERHALEN EN OPMERKINGEN
LEUK OM TE DELEN


“Wat een geweldige combinatie van een fluwelen groene kap met deze prachtige fles – een plaatje! Heel erg blij mee, veel dank voor het mooie ontwerp!”
Barlight ter decoratie


“Afgelopen zomer waren we op Vlieland en mijn ouders kwamen ook even, fijne dagen samen aan zee. De fles namen we (leeg ;-)) mee terug op de boot en Barlight maakte er de mooiste souvenir ooit van! Er staat nu een prachtig lampje bij mijn ouders in de grote boekenkast. Zij zijn er super blij mee en voor ons ook iedere keer leuk om terug te zien.”
Barlight ter souvenir


“Een dierbare fles wijn werd door Barlight omgetoverd tot een prachtige lamp op mijn bureau. Vanuit het keukenkastje kreeg de fles én mijn herinnering een tweede leven.”
Barlight ter herinnering aan oma


“De prachtige Campy Lampy, ja zo heet ie nu met de geweldige roze fluwelen kap, heeft een ereplaats gekregen. Wat een geweldig cadeau om te geven: eerst de fles delen en vieren en dan nog lang de herinnering koesteren. Wat een service en het plezier spat eraf bij Kristel.”
Barlight voor het halen van doeleinden


“Echt een prachtige lamp! Ontzettend leuk om een fles met – voor ons – goede herinneringen aan een bijzonder moment op deze manier te kunnen bewaren. De lamp is met zorg gemaakt en netjes afgewerkt, staat mooi, erg blij mee!”
Barlight van moederdag


“Een aanwinst voor elk interieur, een Barlight komt ook tot z’n recht op een plek waar je normaal gesproken geen lamp zou plaatsen”
Barlight voor verjaardag


“Hij is weer mooi, Kris en Gijs!!! En zo snel klaar!”
Barlight van verjaardag


“De Barlight is in goede orde ontvangen gister! Hij is er heel erg blij mee, nogmaals dank!”
Barlight van favoriete merk


“Tof om met twee Barlights vrienden te bedanken voor een fantastisch culinair tripje met heerlijke wijnen!”
Barlights van een reis


“Met deze nieuwe Barlight wordt mijn tijdelijke kantoor aan huis (red. covid-19) een stuk aangenamer!”
Barlight op kantoor


“Onze herinnering werd wat stoffig na 13 jaar, maar is nu afgestoft en pronkt op onze kast!
Nu worden we elke dag herinnerd aan onze fantastische dag. Het was qua kleur geen makkelijke fles, maar Kristel heeft net zolang gezocht tot ze de perfecte kap bij de fles en bij ons interieur vond. Complimenten!”

Barlight van huwelijk


Hoe meer hoe beter!
Wil jij ook [anonieme publicatie] een recensie achterlaten, heel fijn!

Dank!